Master Crossover Creativity | History of fascination

02 september 2015

De nieuwe HKU Master Crossover Creativity (MACC) richt zich op bachelorstudenten die zien dat de wereld de laatste jaren radicaal aan het veranderen is. Een wereld waar technology een steeds belangrijker rol inneemt en waar het aan elkaar koppelen van competenties steeds belangrijker wordt.

We gaan toe naar een wereld die mensen nodig heeft die vanuit hun eigen drive en talenten het werk gaan doen wat bij hun past. En het liefst in creatieve interdisciplinaire teams die ze zelf samenstellen.
Deze master is speciaal voor studenten ontwikkeld, die aanvoelen dat creativiteit, technologie en ondernemerschap met elkaar verbonden moeten worden als we culturele, sociale en economische vernieuwing tot stand willen brengen.

Bij de MACC richt de student voor 80% zijn eigen studietraject in. Geen afgemeten colleges, studieboeken en puntensystemen, maar een op de behoefte afgestemd studietraject dat samen met de coaches wordt samengesteld. Onze vier kerncompetenties zijn Ontwerpend onderzoeken, Regiserend ontwerpen, Interdisciplinair innoveren en Verbindend valoriseren.

Veel meer over de nieuwe master MACC

De eerste opdracht: maak een filmpje van 4 minuten waarin je jouw eigen History of Fascination laat zien. En omdat we als coaches ook met de billen bloot moeten doen wij dat natuurlijk ook.